085 – 536 00 00 info@ictivate.com

Over Ictivate

Het
ICTIVATE
team

Alleen het beste is goed genoeg!

Wij denken in complete ICT-oplossingen. Ons team bestaat uit jonge, ambitieuze en betrokken specialisten, die voor iedere vraag een passend antwoord bedenken, volledig op maat. Onze jarenlange ervaring en expertise in uiteenlopende branches – van zakelijke dienstverleners en industriële bedrijven tot overheden en zorginstellingen – helpt ons daarbij. We besteden bovendien veel tijd en aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van ons team, zodat u altijd en alleen op de beste, innovatieve oplossingen voor (complexe) ICT-vraagstukken mag rekenen.

ICTIVATE vertaalt complexe ICT-vraagstukken naar betrouwbare, professionele maatwerkoplossingen, volledig afgestemd op uw organisatie, bedrijfsprocessen en werkwijze. Van advies tot uitvoering, beheer en onderhoud. Van oplossingen voor het veilig uitwisselen van gegevens tot het inrichten van intelligente productieprocessen of complete werkplekken met de juiste hardware en software. En van slimme telefonie-oplossingen tot het beheren van uw data, in de Cloud of op locatie.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Find Out More

ICT of IT dienstverlener in Echt Limburg. Wij zijn actief in regio Zuid Midden Noord Limburg en Brabant. Denk aan de plaatsnaam Maastricht en Elsloo of Stein en Heerlen of Kerkrade en Sittard of Geleen en Roermond of Weert en Venlo of Venray en Valkenswaard.

Coen Bongers

Coen Bongers

Directeur / Eigenaar

Ik weet nog heel goed dat mijn vader thuis kwam met onze eerste Tulip PC. Met de komst van deze computer, begon ook mijn interesse in IT. En dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. Het was dan ook een vrij logische stap om te kiezen voor de opleiding Network Infrastructure Design aan de Hogeschool Zuyd. Gaandeweg groeide ook de interesse in het ondernemerschap in al zijn facetten.

Tijdens mijn studie startte ik al snel mijn eigen eenmanszaak BBITS. Waar ik eerst een handjevol klanten had, werd dit na het afstuderen al gauw teveel om in mijn eentje te behapstukken. Toen zijn Olav en ik om de tafel gaan zitten en was ICTIVATE geboren. Binnen ICTIVATE houd ik mij bezig met het financiële en operationele stuk van de organisatie waarbij de drijfveer is om klanten te helpen en service te verlenen op een manier zoals ik dat zelf ook wil ervaren als ik de klant ben.

Olav Penders

Olav Penders

Directeur / Eigenaar

Coen en ik zijn studiegenoten. Na het afronden van onze studie Network Infrastructure Design aan de hogeschool Zuyd te Heerlen hebben we elkaar niet uit het oog verloren. Waar Coen meteen als zelfstandige is begonnen heb ik die stap een paar jaar later gezet. Sinds 2011 staan wij samen aan het roer bij ICTIVATE. Sinds 2019 hebben we de taken verdeeld en valt het Sales gedeelte onder mijn verantwoordelijkheid. Ik vind het heel belangrijk dat wij intensief contact met onze klanten hebben. Goed luisteren en begrijpen waar knelpunten en focuspunten bij onze klant liggen. Daarnaast is het mijn missie om technische, vaak complexe, zaken in begrijpelijke taal te vertalen naar de klant. Als de klant begrijpt hoe de techniek werkt kan hij/zij de juiste keuze maken. De beste ICT oplossing voor onze klant bedenken en naderhand zien dat de klant er ook écht voordeel van heeft, dan geeft dat een echt een geweldig gevoel! Ik ben trots op onze relaties en ik ben betrokken bij hun business. Hun bedrijf beschouw ik als het mijne, daarom voel ik mij sterk verantwoordelijk voor het bijdragen aan het succes van onze klanten – op welke manier dan ook.”

Onze kernwaarden

Korte lijnen

Betrokken

Denken in oplossingen

Deskundig & betrokken

ICTIVATE ontzorgt. We bedenken slimme ICT-oplossingen die uw werk makkelijker maken, informatie beter ontsluiten, bedrijfsprocessen inzichtelijker maken. Voor iedere vraag bieden wij een professionele oplossing op maat. Dat doen we samen met uw ICT-afdeling, of als verlengstuk van uw organisatie. In ieder geval zijn de lijnen altijd kort, zodat u snel en goed wordt geholpen.

Wij adviseren, organiseren, monitoren, onderhouden, beheren én spreken begrijpelijke taal. Zo kunt u uw kostbare tijd besteden aan de kernactiviteiten van uw bedrijf. En doen we allebei waar we goed in zijn.

ICT compleet

ICTIVATE biedt voor iedere vraag een professionele, innovatieve oplossing. Afgestemd op uw wensen én schaalbaar, zodat uw ICT-omgeving eenvoudig en flexibel met uw bedrijf meebeweegt. We adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden en voordelen van het gebruik van hardware, software en dataopslag in de Cloud of op uw eigen locatie. We zorgen dat u altijd en overal zorgeloos én veilig kunt werken, met snelle, betrouwbare en beveiligde verbindingen en netwerken. En u kunt altijd rekenen op onze professionele ondersteuning, als er onverhoopt een kink in de kabel komt.

Benieuwd naar ons innovatieve ICT Compleet concept?

Zullen we kennismaken?