085 – 536 00 00 info@ictivate.com

PROJECTEN

Zorggroep Triade

Mobile Device Management (MDM)

 

Scope

Zorggroep Triade uit Brunssum helpt mensen opnieuw hun draai te vinden in het leven en in de samenleving. Een leven waarin zaken geregeld zijn, met inzet op minimale afhankelijkheid en maximale zelfstandigheid. ICTIVATE ondersteunt de zorggroep met een solide MDM-platform en gebruikersondersteuning op afstand, waardoor de ambulante medewerkers en kantoormedewerkers in een veilige IT-omgeving hun werk kunnen doen en zich bij vragen direct tot ons kunnen wenden.

 

Aanpak

Na grondige analyse en research presenteerden wij een geheel op maat ontwikkeld MDM-platform (Mobile Device Management), waaraan alle mobile devices van de ruim veertig ambulante medewerkers zijn gekoppeld. Voor deze koppeling wordt onder meer gebruik gemaakt van Google Zero Touch. Met het MDM-platform maken we niet alleen remote support (gebruikersondersteuning op afstand) mogelijk. Ook de veiligheid van het data- en toestelgebruik is hiermee optimaal geborgd. Data wordt versleuteld opgeslagen. Toestellen en applicaties zijn standaard beveiligd met een verplichte en unieke aanmeldcode. En alle gebruikersprofielen beschikken over toegekende rechten en policies, waardoor precies duidelijk is wie welke applicaties en data mag gebruiken. De organisatie voldoet hiermee aan alle eisen die in het kader van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) worden gesteld.

 

Voor een optimale werking van het MDM-platform en de remote support, zijn de diverse aanwezige mobile devices door ICTIVATE vervangen door uniforme Android-toestellen en producten die onderling nauw met elkaar samenwerken. Daarnaast verzorgen we ook het beheer en de ondersteuning van alle kantoorwerkplekken op afstand, eveneens via geavanceerde gebruikersprofielen.

Voordelen

  • Veiligheid van data en devices is optimaal geborgd door versleutelde toegang en opslag
  • Zorggroep Triade wordt optimaal ontzorgd via beheer, controle en ondersteuning op afstand
  • Smart Care servicecontract (ondersteuning en service op maat)

Technische specificaties

  • Mobile Device Management (MDM)
  • Google Zero Touch
  • Android toestellen van MOTO
  • Remote Support

Neem direct contact met ons op

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via email of door het invullen van het ons contactformulier.

085 – 536 00 00 | info@ictivate.com