Industrie

Een stijgende behoefte aan gepersonaliseerd producten die zijn afgestemd op de individuele klantwensen, maar tegelijkertijd snel en massaal geproduceerd kunnen worden dragen bij aan alsmaar complexere en intelligente industriële bedrijfs- en productieprocessen (Smart Industry).

Aan de basis van deze snelle ontwikkeling staat o.a. de real time beschikbaarheid van relevante informatie voor en over machines, klanten en producten (Internet of Things). Door het ontstaan van dit soort nieuwe automatiseringsnetwerken is Industrial Security belangrijker dan ooit; zonder goede bescherming is de kans op verstoringen immers erg groot.

ICTivate biedt veilige en betrouwbare ICT-oplossingen die u helpen het maximale rendement te behalen uit uw bedrijfs- en productieprocessen terwijl veiligheid, continuïteit en de betrouwbaarheid van uw infrastuur gewaarborgd blijven. Door slimme analyse van big data kunt u snel inspelen op individuele klantwensen en uw eigen bedrijfs- en productieprocessen optimaliseren.