085 – 536 00 00 info@ictivate.com

Ervaren IT-Engineer, Fulltime

Toppers met pit gezocht!
Ze zijn dun gezaaid maar toch zoeken wij die topper met ruime ervaring binnen de ICT-branche die resultaatgericht en gedreven is.

Over ICTIVATE
Sinds 2011 zijn wij als kleine maar snelgroeiende IT-dienstverlener actief, met name in de Limburgse markt. Onze kracht zit hem in onze deskundigheid gecombineerd met de persoonlijke band met onze klanten. We ontzorgen onze klanten op het gebied van server en werkplek beheer, cloud oplossingen en VoIP. Wij koesteren onze klanten en ook jij haalt alles uit de kast om de verwachtingen van onze klant te overtreffen.

Senior IT-engineer
Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor projecten zoals server- en office365 migraties, zowel technisch als organisatorisch. Je stelt een projectplanning op, onderhoudt communicatie met de klant en zorgt dat de afgegeven planning gehaald wordt.
Daarnaast neem je een voortrekkersrol als het gaat om de verdere professionalisering van ICTIVATE.
Als het nodig is spring je bij in de 2e/3e lijns support binnen het servicedeskteam.
Door je ruime ervaring binnen de ICT vind je het geen probleem als vraagbaak voor je collega’s te fungeren.

Wat moet onze nieuwe collega nog meer meenemen?
Wij zoeken een assertieve en enthousiaste collega die het leuk vindt om onderdeel te zijn van een kleine organisatie met ambitieuze toekomstplannen.
Groeien gaat met vallen en opstaan. Belangrijk is dat je hierdoor niet je enthousiasme en/of focus verliest. Je bent oplossingsgericht en niet bang om fouten te maken. Van fouten maken kun je tenslotte leren. Je bent initiatiefrijk, eerlijk, betrouwbaar en loyaal.

Daarnaast:

  • Heb je HBO werk- en denkniveau;
  • Heb je ruime ervaring binnen de ICT branche, meer specifiek op het vlak van projectleiderschap;
  • Heb je ervaring met projectmatig werken;
  • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen;
  • Ben je in bezit van rijbewijs B.

Wat mag je van ons verwachten?
De sfeer binnen ons bedrijf is zonder meer informeel en hands-on, met op zijn tijd ruimte voor ontspanning. We spreken elkaar, op gepaste wijze, aan op resultaat, er wordt hard en resultaatgericht gewerkt en vanzelfsprekend staat daar een passende beloning tegenover. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers langere tijd met plezier bij ons werken. Als je bij ons komt werken bekijken we samen hoe we die lange termijn relatie met jou kunnen vormgeven.
Binnen ons bedrijf heerst een fijne werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag een motivatie + CV per mail: info@ictivate.com