• Thaalpad 37, 6102 EH Echt
  • 085 – 536 00 00

Think Security – Think Lenovo – Think ICTivate

Sinds de intreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)  op 25 Mei 2018 dragen organisaties meer verantwoordelijkheden met betrekking de verwerking van persoonsgegevens. In onze samenleving is ook steeds meer aandacht voor het onderwerp privacy en heerst er een hoger veiligheidsbewustzijn.

Persoonsgegevens vertegenwoordigen namelijk wie wij zijn en verdienen dan ook de beste bescherming! Hierbij is van belang de juiste technische, maar ook organisatorische maatregelen te nemen waarbij tevens de balans tussen werkbaarheid en veiligheid gewaarborgd. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te werken met hard- en software leveranciers waar veiligheid en privacy hand-in-hand gaan met gebruikersgemak, kwaliteit en betrouwbaarheid, voor Lenovo is dit al jaren vanzelfsprekend.

Al meer dan 3 decennia levert Lenovo baanbrekende IT producten, oplossingen en diensten aan consumenten, groot, midden- en kleine bedrijven over de hele wereld. Ondersteund door diepgaande kennis en expertise en een globaal netwerk van getrainde en gecertificeerde technische professionals.

Lenovo hanteert een 360° benadering als het gaat om de veiligheid van haar producten en diensten.

In een wereld die door data wordt gestuurd liggen continue bedreigingen op de loer in de vorm van cloud hacks, softwarelekken, ransomware, transactiefraude, verlies of diefstal van data en apparatuur, – de lijst wordt alleen maar langer.

Lenovo’s meest verkochte notebook- en desktopoplossingen zijn vaak al uitgerust met beveiligingstechnologieën die organisaties helpen veiliger met hun gegevens om te gaan, waaronder: Multi Factor Authentication powered by Intel Authenticate, Fingerprint reader, Think Shutter camera, Smart USB Protection, Trusted Platform Module for data encryption (TPM), Power-on password, hard disk password, supervisor password, Cable lock etc. etc.

Wilt u meer weten wat ICTivate en Lenovo voor de veiligheid van uw gegevens kunnen betekenen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Bij uitnodiging ontvangt u van ons een Lenovo Webcam Shutter Cover voor al uw medewerkers cadeau.

Klik hier voor Lenovo’s 360° Approach to Security folder.