Zakelijk

Meer aandacht voor de klanten en onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Door de enorme concurrentie worden markten gedreven door keuze. De klant heeft zoveel goede alternatieven, dat bedrijven, merken en producten zich duidelijker moeten onderscheiden van andere aanbieders.

Creativiteit wordt hierbij als één van de belangrijkste factoren beschouwd. Een optimale werkomgeving waarin creativiteit wordt gestimuleerd is vooral flexibel en ontdaan van alle routinetaken. Medewerkers zijn steeds minder gebonden aan hun werkplek of bepaalde werktijden voor het uitvoeren van hun taken.

Met de laatste generatie mobile devices en ontwikkelingen zoals Bring Your Own Device (BYOD) kunnen medewerkers werken waar, wanneer en met welke apparatuur zij willen. Wanneer daarbij ook nog alle routinetaken geautomatiseerd kunnen worden kunnen medewerkers hun tijd beter besteden aan hun kerntaken en creatieve vaardigheden. Het zijn juist deze vaardigheden die zorgen voor het aantrekken en behouden van talent en zodoende organisaties onderscheiden van hun concurrenten.

Bij ICTivate vinden wij dat bij creatief en flexibel werken ook creatieve en flexibele ICT-oplossingen horen, maar tegelijkertijd ook rekening gehouden dient te worden met de beveiliging van data en de privacy van medewerkers. Wij staan voor ICT-oplossingen die bijdragen aan een flexibele werksfeer en creativiteit stimuleren.