Zorg

De gezondheidszorg is in de afgelopen jaren met veel veranderingen geconfronteerd en is voortdurend in beweging.  Toenemende vergrijzing, bezuinigingen en voortdurende wijzigingen in wet- en regelgeving hebben tot gevolg dat de zorg onder steeds grotere druk komt te staan.

Patiënten nemen steeds meer de regie over hun eigen gezondheid en medische behandelingen. Ziekenhuizen zoeken aansluiting door hun zorgdiensten bereikbaarder en flexibeler aan te bieden aan patiënten. Zo kunnen patiënten afspraken digitaal inplannen, zijn dossier inzien en de manier bepalen waarop contact wordt gelegd met de zorgverlener. De patiënt is het steeds normaler gaan vinden dat er steeds meer zaken ondersteund en geregeld kunnen worden met ICT-oplossingen. Ook bij de zorgverlener groeit de afhankelijk van allerlei digitale hulpmiddelen met de dag. Deze ontwikkelingen vragen naar ICT-oplossingen die met de zorg in beweging blijven en dienstverlening voor en door zorgverleners verbeterd.

De ICT-oplossingen van ICTivate zijn afgestemd op de hedendaagse behoeften van zorgverleners. Door het optimaal inzetten van bestaande en nieuwe ICT-middelen creëert ICTivate een hogere bereikbaarheid en flexibiliteit dienstverlening richtingen patiënten. ICTivate houdt de ontwikkeling in de zorg nauwlettend in de gaten en blijft op de hoogte van de laatste medische innovaties en zorgconcepten.