085 – 536 00 00 info@ictivate.com

CLOUDDIENSTEN

Spamfilter Solutions

Spam, een doorn in het oog! De schade loopt wereldwijd in de tientallen miljarden euro’s per jaar: werknemers die tijd kwijt zijn met het doorploegen van al die mails, bedrijven die betere internetverbindingen nodig hebben om de berg spam te verwerken en kosten voor het tegenhouden van de ongewenste mail. In Nederland gaat het volgens schattingen jaarlijks om enkele honderden miljoenen euro’s.

Heeft u een eigen mailserver en heeft u last van spam en virussen? Wij bieden u een hoogwaardige en betaalbare spam -en virus filter aan. Hiermee maken wij voor u een einde aan overlast door spam en virussen.

Onze spamfilter fungeert als wasstraat tussen de verzender (spammer) en uw mailserver. Wanneer er een email bericht verstuurt wordt, gaat deze eerst door onze wasstraat. Indien het een legitiem bericht is, wordt het bericht doorgestuurd naar uw mailserver. Gaat het om een spambericht dan wordt deze automatisch tegengehouden.

Indien uw organisatie wenst om een eigen interne spamfilter oplossing te overwegen, ook dit is mogelijk. Veelal kunnen dit soort oplossingen geïmplementeerd worden zonder maandelijkse of jaarlijkse terugkerende licenties.