085 – 536 00 00 info@ictivate.com

WERKEN BIJ ICTIVATE

Bekijk onze vacatures‎

Kom jij bij ons werken?

Sinds 2011 zijn wij als kleine maar snelgroeiende IT-dienstverlener actief, met name in de Limburgse markt. Onze kracht zit hem in onze deskundigheid gecombineerd met de persoonlijke band met onze klanten. 

De sfeer binnen ons bedrijf is zonder meer informeel en hands-on, met op zijn tijd ruimte voor ontspanning. We spreken elkaar, op gepaste wijze, aan op resultaat, er wordt hard en resultaatgericht gewerkt en vanzelfsprekend staat daar een passende beloning tegenover. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers langere tijd met plezier bij ons werken. Als je bij ons komt werken bekijken we samen hoe we die lange termijn relatie met jou kunnen vormgeven. Binnen ons bedrijf heerst een fijne werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers opleidingen volgen en op die manier altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op ICT vlak. 

Geïnteresseerd?

Check of er een vacature open staat die aansluit bij je interesses. Als er geen vacatures zijn horen we toch graag van je. Stuur je CV met een korte motivatie naar info@ictivate.com

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.