085 – 536 00 00 info@ictivate.com

ON-PREMISE / ICT-OP-LOCATIE

Wireless Solutions

Creëer en beheer overal uw eigen
draadloos mesh netwerk.

Met onze cloud managed oplossingen heeft u geen dure of complexe Wireless LAN-controller nodig, maar creëert u snel en eenvoudig uw eigen hotspot-netwerk. Het beheer en de configuratie gaat volledig online met de Cloud Controller en is zeer gebruikersvriendelijk.

Ideaal geschikt voor campings, hotels of kantoren die hun gasten internet toegang willen geven waarbij gasten volledig zijn gescheiden van het interne bedrijfsnetwerk.  Wij leveren mesh-accesspoints, die online geconfigureerd en beheerd kunnen worden . Één unit hoeft slechts op fysiek met een kabel op internet aangesloten te zijn en vervolgens kan het ontvangst bereik uitgebreid worden door simpelweg extra mesh accesspoints bij te plaatsen.

De voordelen:

  • Browser Based Controller
  • Twee SSID’s
  • Instelbare bandbreedte limieten
  • Welkomst pagina zelf aanpasbaar
  • Voucher- en ticketprinting
  • Veilig en betrouwbaar
  • Eenvoudig beheer
  • Mobiele monitoring

 

Twee SSID’s. Eindeloze mogelijkheden.

Met de Cloud Controller heeft u de mogelijk om twee netwerken te creëren, bijv.: “openbaar” en “privé”. Het openbare-netwerk kunt u voorzien van een welkomstpagina met diverse mogelijkheden, terwijl uw privé-netwerk naadloos kan werken als een verlengstuk van uw bedrijfsnetwerk.

Uw netwerk. Uw merk.

Met de Cloud controller heeft u de mogelijkheid heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk zelf een welkomstpagina op te zetten. Hier vult de gebruiker een inlogcode en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het netwerk. Met een ingebouwde WYSIWYG editor past de beheerder het uiterlijk van de welkomstpagina van het netwerk aan naar eigen wens.
Ontwerp zelf pagina in de stijl van uw website, of ga aan de slag met een van de vele mooie templates die geschikt zijn voor weergave op laptops, tablets en smartphones. Ook kunnen gebruikers worden omgeleid naar een webpagina van uw eigen keuze.

Beeindig netwerk misbruik.

Met de online Cloud controller kunt u up- en download limieten instellen per gebruiker, zodat er voldoende bandbreedte beschikbaar is voor iedereen.
Met inzicht in het dataverbruik van elke gebruiker, kunt u handmatig de individuele netwerk misbruikers blokkeren.

 

Vouchers

De online Cloud controller biedt de mogelijkheid tot het genereren van vouchers voor de betreffende gebruikers. Zo kan de beheerder aan de betreffende gebruiker een ticket meegeven waarop de inloggegevens vermeld staan. Indien gewenst, kunnen de gebruikers deze vouchers ook kopen via paypal op de welkomstpagina. De vouchers kunnen zelf vormgegeven en ingedeeld worden binnen de web-based software.

Veilig en betrouwbaar

Onze oplossing is ideaal voor omgevingen waar veiligheid voorop staat; data wordt niet naar de Cloud servers gestuurd. Een ingebouwde firewall voorkomt dat gebruikers van het openbare netwerk elkaar of uw eigen bedrijfsnetwerk kunnen zien. Voor nog meer veiligheid kunnen uw draadloze netwerken met een WPA2 sleutel voorzien worden. De online Cloud controller is veilig en betrouwbaar met een uptime garantie van meer dan 99,9%.

Zelfs bij het verliezen van de verbinding met de controller, wordt uw netwerk niet beïnvloed. Dat komt omdat er geen netwerkverkeer door de online Cloud controller passeert.

Monitoring

Monitoring is mogelijk met gratis iOS en Android apps, zodat u altijd en overal op de hoogte blijft van de status van uw netwerken.
Rapportage voor: dataverkeer van de gebruikers, knooppunt status en mesh snelheid allemaal vanaf uw smartphone of tablet.

Neem direct contact met ons op

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via email of door het invullen van het ons contactformulier.

085 – 536 00 00 | info@ictivate.com