085 – 536 00 00 info@ictivate.com

DIENSTEN / PRODUCTEN

On-premise

ICT-op-locatie

Onze ICT-specialisten ondersteunen je graag op locatie. Dat kan op verschillende manieren. Tijdens grote projecten kunnen we elke dag aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Maar het kan ook dat we alleen incidenteel langskomen, als er bijvoorbeeld ergens een ICT-probleem opgelost moet worden. Daarnaast kunnen we ook op vaste tijdstippen aanwezig zijn om de nodige ondersteuning te leveren.

Systeembeheer / Netwerkbeheer

Wij houden van duidelijke en heldere afspraken! Dus ook wanneer het om uw systeem- en netwerkbeheer gaat. ICTivate biedt u systeem- en netwerkbeheer aan die is afgestemd op uw organisatie.

Storage Solutions

Steeds meer bedrijven ervaren de voordelen van Open Source ten opzichte van gesloten, commerciële en vaak duurdere oplossingen.

Linux / Open Source

Op zoek naar gecentraliseerde oplossing voor uw opslag? Verhoog de continuïteit en beschikbaarheid van uw bedrijf met de storage-oplossingen van Open-E.

Wireless Solutions

Met onze cloud managed oplossingen heeft u geen dure of complexe Wireless LAN-controller nodig, maar creëert u snel en eenvoudig uw eigen hotspot-netwerk.