ICTivate

Over ICTivate

ICTivate B.V. in Limburg is een betrouwbare en professionele ICT dienstverlener, gedreven door ambitie en gericht op resultaat. Wij streven naar een lange samenwerking met veel tevredenheid en vertrouwen van onze relaties.

Ons team bestaat uit hoog opgeleide en sterk gemotiveerde ICT professionals die onze relaties van dienst willen zijn!

Wat wij doen

ICTivate B.V. treedt op als vaste partner in alle ICT vraagstukken voor uw onderneming. Wij als ICT dienstverlener ondersteunen bedrijven middels advies en realisatie van automatiseringsoplossingen in de breedste zin des woords. ICTivate streeft ernaar de ICT belangen van haar klanten te behartigen door deskundig en klantgerichte dienstverlening.

Of het nu gaat om een eenvoudige domeinnaamregistratie of om een complex ICT vraagstuk, bij ICTivate bent u altijd aan het juiste adres!

Onze propositie

Bij ICTivate B.V. staan wij achter onze diensten en geloven wij niet in langlopende contracten, -opzegtermijnen of stilzwijgende verlengingen.

Wij zijn overtuigd van onze flexibiliteit, werkwijze en transparante diensten. Onze mening is dat dit de enige juiste manier is om klanten aan ons te binden.

Voor al onze producten en diensten geldt een opzegtermijn van 1 maand. Geen verplichtingen! Zo bent u flexibel en kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit!

**Kosten in geval van wijziging, annulering of opzegging voor geografische nummer porteringen en domeinnaam registraties zijn niet-restitueerbaar . Dit in verband met reeds in rekening gebrachte kosten door onze Registrar(s) en de Autoriteit Consument en Markt (ACM).