085 – 536 00 00 info@ictivate.com

CLOUDDIENSTEN

Webhosting Solutions

Bent u op zoek naar een betrouwbare hostingprovider voor uw domeinnaam, website en email? Onze webhosting pakketten maken gebruik van handige controlpanel software. Zo kunt u zelf makkelijk uw hostingpakket onderhouden. Denk hierbij o.a. aan het aanmaken van e-mailadressen en forwarders, het beheren van uw DNS en databases etc…

Verder bieden wij u ook ondersteuning op technisch vlak, zodat u verzekerd bent dat uw website en email te allen tijde bereikbaar zijn! Onze supportafdeling is telefonisch bereikbaar.

Om de kosten van het hosten van e-mail en website laag te houden maken veel mensen gebruik van virtuele hosting of webhosting. Hierbij deelt u uw website en e-mail de server met meerdere gebruikers. Dit is verder geen probleem omdat één server meerdere websites kan bedienen.

 

Toch geldt er de volgende regel:

Uw account mag niet onevenredig veel belasting op de server veroorzaken.

Dit is om te voorkomen dat één website de server zo zwaar zou belasten dat de andere gebruikers er last van zouden hebben waardoor hun website langzaam of zelfs niet bereikbaar zijn.

Wanneer wij tot de conclusie komen dat uw website/email gebruik onze fair use policy overschrijd dan zullen wij in overleg met u kijken naar een mogelijke oplossing. Het kan zijn dat uw website niet optimaal geprogrammeerd is, en deze (deels) aangepast moet worden of dat een dedicated server een betere oplossing voor u is. Onze Fair-use policy is vooral bedoeld om misbruik te voorkomen.