085 – 536 00 00 info@ictivate.com

ON-PREMISE / ICT-OP-LOCATIE

Systeembeheer / Netwerkbeheer

Wij houden van duidelijke en heldere afspraken! Dus ook wanneer het om uw systeem- en netwerkbeheer gaat. ICTIVATE biedt u systeem- en netwerkbeheer aan die is afgestemd op uw organisatie. Voor een vast bedrag per maand bewaken wij uw ICT infrastructuur proactief, leveren wij zowel onsite- als remote ondersteuning en voeren wij periodiek onderhoud uit op uw systemen.

Op basis van een onderhouds en service niveau overeenkomst garanderen wij u wij u een optimale beschikbaarheid en lage responsetijden bij het verhelpen van uw incidenten. Met ICTIVATE systeem- en netwerkbeheer op maat heeft u één aanspreekpunt voor al uw ICT behoeften. Van advies en installatie van hard- en software tot en met professionele support en full-service systeem beheer.

Het onderhoudscontract kan worden aangevuld met een Service niveau overeenkomst. Hierbij worden afspraken met u gemaakt m.b.t. responsetijden bij het verhelpen van incidenten. Verder geeft een onderhoudsovereenkomst u het recht op gereduceerd uurtarief en een minimaal aantal vrij inzetbare- en niet in rekening gebrachte uren.

Voordelen van ICTIVATE Systeem- en
Netwerkbeheer op maat:

  • Systeembeheer op maat tegen een vast en laag tarief.
  • Eén aanspreekpunt voor al uw ICT behoeften.
  • Verhoging van de beschikbaarheid van uw ICT infrastructuur.
  • Systeembewaking 24/7.
  • Professioneel onsite- en remote systeembeheer.
  • Gereduceerd uurtarief en minimaal aantal vrij inzetbare- en niet in rekening gebrachte uren.