085 – 536 00 00 info@ictivate.com

PROJECTEN

Huisarts Popovic

Cloudoplossing in eigen beheer, gekoppeld aan huisartseninformatiepakket (HIS)

 

Scope

Voor Huisarts Popovic in Roermond verzorgde ICTIVATE de overgang van verouderde, standalone werkplekken naar een cloudoplossing in eigen beheer. Inclusief toegang op afstand tot het huisartseninformatiesysteem Bricks Huisarts (TetraHis), waarin alle patiëntgegevens zijn opgeslagen. Hierdoor kan de huisarts voortaan ook tijdens huisbezoeken in een veilige IT-omgeving zijn patiëntgegevens inzien.

Aanpak

Na een gedegen analyse van de wensen en eisen van het huisartsenteam en research binnen de huisartsenbranche, bleek een kleinschalige cloudoplossing in eigen beheer een perfecte oplossing. Deze biedt onder meer voordelen en flexibiliteit van inloggen op afstand, maar zonder de operationele kosten die aan een cloudoplossing zijn verbonden en met een interessante terugverdientijd. Voor de grootste uitdaging, het op afstand inloggen in het huisartseninformatiesysteem Bricks Huisarts (TetraHis), ontwikkelden wij een geavanceerde maatwerkoplossing, die ook geschikt is voor andere huisartsen(praktijken) en huisartsensoftware.

Voordelen

  • Kostenbesparing t.o.v. Private Cloud.
  • Plaats- en tijdonafhankelijk werken, inclusief toegang tot huisartseninformatiesysteem.
  • Cloud oplossing in eigen beheer combineert de veiligheid van een Private Cloud en de flexibiliteit van een Public Cloud oplossing.

Neem direct contact met ons op

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via email of door het invullen van het ons contactformulier.

085 – 536 00 00 | info@ictivate.com