085 – 536 00 00 info@ictivate.com

PROJECTEN

Mondzorg Overhoven-Hoogveld

Private Cloud en telefonie

 

Scope

Mondzorg Overhoven-Hoogveld is gespecialiseerd in mondgezondheid. Het tandheelkundig team bestaat uit vier tandartsen, een mondhygiëniste en zes tandartsassistentes. ICTIVATE verzorgde voor deze praktijk in Sittard de migratie van een eigen server op locatie naar een Private Cloud Oplossing. Daarnaast ontzorgen wij Mondzorg Overhoven-Hoogveld op het gebied van telefonie.

Aanpak

Om de praktijkruimte zo efficiënt mogelijk te benutten, was een server op locatie niet langer wenselijk. Bovendien was het voor het tandheelkundig team belangrijk om de praktijkadministratie en patiëntendatabase ook vanuit andere praktijken te kunnen raadplegen. Op basis van onze jarenlange kennis van en ervaring met de tandartsenbranche, kozen wij voor optimale flexibiliteit in de vorm van een Private Cloudoplossing. Vanzelfsprekend kan alle praktijkdata, inclusief röntgenopnames en -(ontwikkel)apparatuur, in de Cloud worden opgeslagen en plaats- en tijdonafhankelijk worden geraadpleegd. Op het gebied van telefonie richtten wij voor de praktijk een professionele centrale in. Daarnaast staan wij in de vorm van een Smart Care servicecontract altijd klaar voor beheer, onderhoud en ondersteuning van de complete IT-omgeving.

Voordelen

  • Altijd en overal toegang tot de gewenste praktijkinformatie
  • Bedrijfsdata is onderling met elkaar verbonden en communiceert met elkaar
  • Private Cloud biedt optimaal profijt van veiligheid, schaalbaarheid, vrijheid en zekerheid
  • Smart Care servicecontract (ondersteuning en service op maat)

Technische specificaties

  • Private Cloudoplossing
  • Telefonie (VoIP hosted telefonie)

Neem direct contact met ons op

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via email of door het invullen van het ons contactformulier.

085 – 536 00 00 | info@ictivate.com