085 – 536 00 00 info@ictivate.com

PROJECTEN

Reell Precision Manufacturing

Hosted telefonieoplossing

 

Scope

Het Amerikaanse Reell Precision Manufacturing ontwikkelt scharnieren voor diverse sectoren, onder meer voor consumentenelectronica, de automotive en de medische technologie. Voor de Europese vestiging van Reell in Elsloo ontwikkelde ICTIVATE een hosted telefonieoplossing op maat. Een geavanceerde combinatie van vaste en mobiele toestellen; gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, kostenefficiënt en altijd up-to-date. Voor optimaal gemak, is de bediening van de deurintercoms geïntegreerd in de telefooncentrale.

 

Aanpak

De telefooncentrale van Reell was aan vervanging toe. De centrale was sterk verouderd en voldeed niet aan de behoefte aan meer flexibiliteit en volledige dekking binnen het uitgestrekte bedrijfspand. Wij kozen voor een efficiënte en doeltreffende hosted telefonieoplossing in de vorm van een vast-mobielintegratie. Geen DECT-telefoons die afhankelijk zijn van het bereik van een basisstation, maar mobiele telefoons met optimaal bereik en voorzien van alle functionaliteiten van een centraletoestel, zoals intern doorverbinden of doorschakelen. De mobiele telefoons zijn hiertoe voorzien van een speciale simkaart, die via de Cloud met de centrale communiceert. Een maatwerkoplossing die perfect voldoet aan de klantvraag. Voor optimaal gebruiksgemak is de bediening van de deurintercoms aan de centrale gekoppeld en kunnen deuren eenvoudig worden geopend via de (mobiele) telefoon. Als onderdeel van de IT-ondersteuning voor de Europese vestiging verzorgden wij ook een gebruiks- en kostenefficiënte oplossing voor het beleggen van conference calls.

 

Voordelen

  • Optimale dekking en bereik door integratie vaste en mobiele toestellen
  • Mobiele telefoons beschikken over alle functionaliteiten van een vast toestel; o.a. altijd en overal mobiel bellen via het vaste nummer, intern doorschakelen en keuzemenu
  • Aanzienlijke kostenbesparing ten opzichte van conventionele DECT-oplossing
  • Optimale flexibiliteit en bewegingsvrijheid binnen en buiten het bedrijfspand
  • Smart Care servicecontract (ondersteuning en service op maat)

Technische specificaties

  • Hosted VoIP oplossing voor telefonie
  • Vast mobiel integratie dienst i.p.v. DECT
  • Bediening intercoms via (mobiele) telefoon

Neem direct contact met ons op

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via email of door het invullen van het ons contactformulier.

085 – 536 00 00 | info@ictivate.com