085 – 536 00 00 info@ictivate.com

Ondersteuning voor Office 2010 is beëindigd op 13 oktober 2020

Ondersteuning voor Office 2010 is beëindigd op 13 oktober 2020 en er zijn geen uitbreidingen en geen uitgebreide beveiligingsupdates. Al uw Office 2010-apps blijven werken. Maar u kunt uzelf blootstellen aan ernstige en mogelijk schadelijke beveiligingsrisico’s.

Hier leest u wat einde van ondersteuning voor u betekent na 13 oktober 2020

  • Microsoft biedt geen technische ondersteuning meer, foutcorrecties of beveiligingsoplossingen voor Office 2010-beveiligingslekken die vervolgens kunnen worden gerapporteerd of ontdekt. Dit zijn onder andere beveiligingsupdates waarmee u uw PC kunt beveiligen tegen schadelijke virussen, spyware en andere kwaadaardige software.
  • U ontvangt geen Office 2010-software updates meer van Microsoft Update.
  • U ontvangt geen technische ondersteuning meer via de telefoon of chat.
  • Er worden geen verdere updates voor de ondersteuning van inhoud verstrekt en de meeste online Help-inhoud wordt dan ingetrokken.
  • U kunt Office 2010 niet meer downloaden vanaf de Microsoft-website.

Er zijn verschillende mogelijkheden om te upgraden naar de laatste versie van Office. U hebt de keuze om een nieuwe versie eenmalig aan te kopen of onder te brengen in een maandelijks abonnement via Microsoft 365. Neem contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken naar passende oplossing voor uw situatie.